Standpunten

Zoeken

Armoede en Zorg

Wij willen werk maken van het helpen van mensen die niet alleen vooruit kunnen komen.

Lees verder

Cultuur, Sport en Toerisme

Wij willen werk maken van de kracht van verenigingen. Wij zullen hen dan ook graag ondersteunen in het sociaal houden van onze gemeente. Ook evenementen mogen ondersteund worden door het gemeentebestuur. Voor zowel sport als cultuur geldt dat iedere inwoner er financiële toegang tot moet hebben, desnoods via de gemeente.

Lees verder

Economie & Werkgelegenheid

Wij willen werk maken van een economisch welvarende gemeente. Behoud en groei van werkgelegenheid in de regio zijn daarvoor van groot belang, zowel voor lager als hoger opgeleide mensen.

Lees verder

Milieu en Duurzaamheid

Wij willen werk maken van een milieuvriendelijke gemeente Steenbergen, voor onze inwoners, voor onze kinderen en voor de planeet.

Lees verder

Onderwijs en Jeugd

Wij willen werk maken van een eerlijke kans voor ieder kind: de jeugd heeft uiteraard de toekomst. Veilige reismogelijkheden en onderwijs op maat zijn belangrijk. Samenwerking van onderwijsinstellingen met gemeente en bedrijven, daar zijn wij voor.

Lees verder

Openbare Ruimte en Groen

Wij willen werk maken van de karakteristieke natuur van onze gemeente en wij willen werk maken van de opwaardering van het openbare groen.

Lees verder

Ouderen

Wij willen werk maken van een samenleving waarin ouderen gelukkig oud worden.

Lees verder

Politiek en Bestuur

Wij willen werk maken van een gemeentebestuur dat duidelijk is in haar bedoelingen. Communiceer op een begrijpelijke manier met je inwoners en je inwoners zullen sneller wat voor je willen betekenen, waardoor we als gemeente samen vooruitkomen. Iedere stem telt mee en alle inwoners zijn gelijk. Burgerinitiatieven worden gewaardeerd en iedere inwoner, ongeacht politieke kleur, kan met ons in gesprek komen.

Lees verder

Veiligheid

Wij willen werk maken van een gemeente waarin veiligheid voorop staat, ook als hier extra kosten bij komen kijken.

Lees verder

Wonen

Wij willen werk maken van woningen op maat die zich bevinden in aantrekkelijke buurten.

Lees verder